Kre.Art.

Lecsó kicsit másképp

Ha nyár, akkor lecsó! Ez egyértelmű! Nekem biztosan, mert nem telik el úgy egyik évben sem ez az évszak, hogy ne enném magam minimum halálra lecsóval. Régen is így volt ez, non-stop lecsó anyától, a legjobb szakácstól. És ma már – ellesve a házi receptet – én is gyakran elkészítem a könnyed zöldséges étket, hol… Tovább »

Csirkés bulgur rizottó fetasajttal

Egy könnyed, hétköznapokhoz illő ebédet – annak aki a meleg vacsorát preferálja annak vacsorát – hoztam, melyet öt hozzávalóból ti is hamar elkészíthettek! Nagyon szeretem a rizottókat, vagyis azt, amikor mindent összekeverhetek mindennel, most viszont a hagyományos rizs alapú rizottó helyett egy különleges bulgur alapú egytálételt készítettem el, de ez az alap lehetne kuszkusz, köles,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!