Pár nappal ezelőtt az egyik üzletben megláttam és azonnal meg is vásároltam egy több darabos jégkrém készítő formát, amivel igazából már tavaly nyáron is szemeztem, de akkor nem volt semmiféle ötletem vele kapcsolatban. Ez viszont most egészen másképp történt, köszönhetően az eperszezonnak és az elmúlt hetek nem kevés eperturmix fogyasztásának. Összeállt a recept a fejemben,… Tovább »
Nyári kényeztetés: Házi készítésű jégkrém friss eperből
Pár nappal ezelőtt az egyik üzletben megláttam és azonnal meg is vásároltam egy több darabos jégkrém készítő formát, amivel igazából már tavaly nyáron is szemeztem, de akkor nem volt semmiféle ötletem vele kapcsolatban. Ez viszont most egészen másképp történt, köszönhetően az eperszezonnak és az elmúlt hetek nem kevés eperturmix fogyasztásának. Összeállt a recept a fejemben,… Tovább »

Van egy nagyon jól bevált és egyszerű recept, amire pár éve bukkantam rá az egyik cafeblogos blogon, nevezetesen a Lélekbuborék oldalán. Nagyon megtetszett, mert mindössze négy hozzávalóból, hamar és könnyedén csodás süteményt készített a blogger. Gondoltam, ez pont nekem való! Semmi macera, nincs sütés, kevés az összetevő, és irtó finom édesség a végeredmény. Már a…
…vagyis miért ne lehetne eperszezon a stílusunkat tekintve is?! A csodás kis piros finomságok megjelentek a gyümölcsösöknél és a nagyobb boltokban is, és a turmixok és desszertek fogyasztása után (mellett) gondolhatunk arra is, hogy viseljük ezt a kedves kis formát a ruháinkon. A nyár küszöbén állunk és hamarosan előkerülnek a vidám gyümölcsös, fagylaltos, állatkás mintázatú slágerdarabok,…