Kre.Art.

Elképesztő steampunk szobrok limlomokból

Korábban már írtam a steampunk stílusról, méghozzá egy olyan bejegyzésben, ahol nagyon különleges ékszereket mutattam meg. Ez az irányzat viszonylag új keletű, mondhatni gyerekcipőben jár. Művelői igazán kifinomult munkát végeznek, hiszen a steampunk stílusban fontos a türelem és az apró, illetve nem mindennapi alkatrészek pontos összeillesztése, eggyé formálása. Ennek köszönhetően lesznek az alkotások valóban művésziek….. Tovább »

DIY Kimono túlméretezett pólóból

Nagyszerű és egyszerű ötletet hoztam nektek az újrahasznosítás jegyében, melynek alapanyaga ismét a póló. Mégpedig egy túlméretezett póló, amiből komolyabb varrás nélkül mutatós felsőrész készíthető. Ez a ruhadarab ősszel is kitűnő választás, hosszú ujjú felsővel is divatos kiegészítője lehet a mindennapok ruhatárának. Nézzük is hogyan lehet megújítani egy ilyen jól megszokott alapdarabot trendi őszi kiegészítővé. … Tovább »

Az újrahasznosítás jegyében: készíts pólóból táskát!

Az újrahasznosítás fontos, az újrahasznosítás jó, és kicsit jobban is érezzük magunkat, ha kidobálás helyett új dolgokat készítünk. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretek mindent eltenni, vállalom, hogy dobozok lepjék el a szekrényem mélyét, mert mindig bennem van az az érzés: ez tuti jó lesz még valamire. Na jó, azért az is… Tovább »

Régi pólók új élete: Rojtos hippi felső

Tele a szekrény felesleges holmikkal? Foglalja a helyet a polcokon a sok régi kinyúlt, elkopott, “nagy lett, de pizsamának jó lesz” típusú póló? Most megmutatom, hogyan hasznosítsd ezeket újra! Nálam folyton ez a helyzet, nem tudok megválni semmitől, rakosgatom a ruhákat évekig, de néha felcsillan a szemem egy egy darab előkotrása után. Gondolok egyet, és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!