Kre.Art.

Április bolondja: az időjárás. Vagy az időjárás bolondja április?

Az időjárás nagyban befolyásolja az életünket, mindannyian függővé tesszük tőle a mindennapjainkat. Figyeljük és követjük, hiszen alkalmazkodnunk kell hozzá, akár csak az öltözködésre, a szabadtéri időtöltésre vagy valamilyen ház körüli munkára gondolunk. A frontokról nem is beszélve.. Azt mondják csak az időjárásról ne beszélgessünk, pedig ez az egyik – ha nem a leg – meghatározóbb tényező az életünkben…. Tovább »

Kreatív tavaszi ruhatár – mindenkinek lapulnak kincsek a szekrényében

Megérkezett a tavasz, ami nem csak azt jelenti, hogy többet süt a nap, és ébredésnek indul a természet, hanem azt is, hogy téli, meleg ruháinkat szépen lassan fel kell hogy váltsák a kényelmesebb és lengébb darabok. Eltesszük a szekrény mélyére a téli kabátokat, csizmákat és bakancsokat, és előkerülnek azok a holmik, amik tavaly ősszel pihenőre… Tovább »

A tavasz hírnökei: a csodálatos tulipánok

A tulipán a kora tavaszi hangulatot, az ébredező természet gondolatát, a kedves és vidám, napsütéssel teli napok érzését hozza el nekünk.. Mindegy, hogy piros, sárga, narancs vagy rózsaszín, imádjuk őket! Az utcai árusoknál, a virágos üzletekben és a bevásárló központokban is megjelentek már a csodálatos színű virágok, amikre nem csak a nőnaphoz kapcsolódva gondolhatunk. A… Tovább »

Kiszállni a télből, belelépni a tavaszba – tippek, praktikák

Elkezdődött a várva várt felmelegedés, a tavaszi fuvallatok már biztosan mindenki arcát elérték. Megküzdöttünk a tél zord és ködös oldalával, túléltük a havat és a fagyokat, és még azt is átvészeltük, hogy hóembernek öltözve induljunk el minden reggel dolgozni. A meleg, dupla zoknik lassan a fiókok mélyére kerülnek, a vastag sálak hamarosan a “tél” címkéjű… Tovább »

Divatosan, de praktikusan a szeszélyes időben is

Reggel kabát és sál, délután tömött táska (tele az előbbiekkel) és könnyed póló.. Ugye ismerős? Ez bizony a bolondos tavaszi időjárás legjellemzőbb tünete. Még nehezebb dolgunk van mostanában, hiszen az égiek olyannyira változatos fuvallatokat küldenek ránk, hogy egy nap leforgása alatt akár több szettet is villanthatnánk. Na de mégis hogy nézne ki, ha tavaszi kis ruhát húznánk… Tovább »

Tavaszi nagytakarítás (a szekrényemben..)

Minden tavasszal eljön az a pillanat – gondolom nem csak az én életemben – amikor eltökélten, egy mozdulattal kirántom a szekrényem összes tartalmát, majd egy kis fejvakargatás és döbbenet (te jóég ennyi ruhám van..?!) után nekilátok, hajtogatni, szortírozni, szelektálni és kincseket találni.. Nehezen jött el a megfelelő alkalom, de belevágtam és rendet csaptam idén is…. Tovább »

Katicafüggőknek

Ezek a kis pöttyös kedvencek szerintem mindenkinek mosolyt csalnak az arcára. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem nektek mindent, ami katicás. Ruhák és cipők, táskák és sálak, használati tárgyak és dekorelemek.. De előtte egy személyes történet. Biztosan sokaknak volt őrült hóbortjuk gyerekkorukban a katicagyűjtés. Nekem és a húgomnak biztosan. Ezért ezt a bejegyzést most kicsit neki is ajánlom:)… Tovább »

Tavaszi dekor tippek – színeket a lakásba!

Úgy tűnik végre tényleg itt a tavasz. Süt nap, a hőmérséklet egyre feljebb kúszik, lassan jöhetnek a kiskabátok és a nappalok egyre hosszabbak. Ideje kibújni a barlangból és a sötét függönyökkel elzárt lakásokat napfényes és vidám hangulatba hozni! Tavaszi ötleteket hozok nektek, de azt is megosztom majd veletek, hogy én hogyan dobtam fel az otthonomat… Tovább »

Tippek! Így legyen jobb kedved a szürke időben..

Azt hiszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom türelmetlenül várom a tavaszt.. A kellemes napsütést, a szép kék eget, a lágy szellőt, a madárcsicsergést, a természet ébredését, a szabadban töltött idő lehetőségét, a nagy biciklizéseket és sétákat.. a “pulcsis” időt : ) Ma van március elseje. Őszintén szólva szebb köszöntést vártam, de kitartó vagyok, ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!