Kre.Art.

Színezd ki a legzordabb hónapot!

Január van, az év első hónapja. Az a hónap, ami általában nagyon lassan és nyögvenyelősen telik. Hideg van és sötétség, a legtöbb időnket a lakásban töltjük, vastag zokniban és pulcsiban, meleg teával a kezünkben, de már nagyon vágyjuk a tavaszt. Mégis túl kell lendülnünk a szürkeségen, a nehéz reggeli ébredéseken, a téli fáradtságon és kedvetlenségen,… Tovább »

Nyárból az őszbe – tippek a túléléshez

Hihetetlen indián nyarat kaptunk szeptember elejére. A legmelegebb évszak véget érése így kellemesebb átmenet, de jönnek azok a hetek, amikor kora reggelente és esténként érezhetőek már az őszi fuvallatok, rövidülnek a napsugarak és a nappalok, és egyre több sárguló levél borítja a földet. Az ősz nagyon szép, de a nyári élményeket és a felhőtlen szabadság érzését nehéz elengedni. Az elmúlást… Tovább »

A nyár legkedveltebb mintái a ruháidon

Nyáron szeretjük a vidám holmikat, az üde színeket, és a bohém mintázatokat. Hogy hol?! Mindenhol! Legyen szó táskákról, kendőkről, lenge felsőkről, szoknyákról vagy sortokról, valljuk be, imádjuk a különleges ábrákat! És persze alkalmazkodunk az éppen aktuális trendekhez is, hiszen minden más és más a menő.. Képgyűjteményt hoztam nektek, melyekből rengeteg ötletet meríthettek saját készítésű darabokhoz,… Tovább »

Tavaszi dekor tippek – színeket a lakásba!

Úgy tűnik végre tényleg itt a tavasz. Süt nap, a hőmérséklet egyre feljebb kúszik, lassan jöhetnek a kiskabátok és a nappalok egyre hosszabbak. Ideje kibújni a barlangból és a sötét függönyökkel elzárt lakásokat napfényes és vidám hangulatba hozni! Tavaszi ötleteket hozok nektek, de azt is megosztom majd veletek, hogy én hogyan dobtam fel az otthonomat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!