Kre.Art.

Csináld magad – Pöttyös nadrág tavaszra

Tavasszal sokkal bátrabban öltözködünk, előkerülnek a színek, az extrémebb megoldások, csíkok, kockák és pöttyök.. Nagyon jól néz ki ez utóbbi egy nadrág mintájaként, hozzá pedig választhatunk valamilyen egyszínű felsőrészt. Hogy ne kelljen súlyos pénzeken új nadrágo(ka)t venni, alakítsuk át otthon a régebbieket! Az egyedi hatás garantált, és az is biztos, hogy senki sem fog szembejönni… Tovább »

Pöttyös mécsestartók a hangulatos őszi estékre

A legegyszerűbb és legkedvesebb őszi-téli gyertyás dekorációmat hoztam el nektek ebben a bejegyzésben. A sötét hónapokban szinte minden este gyújtok valamilyen gyertyát vagy mécsest, rengeteg kis üvegcsét és tálkát gyűjtöttem már össze az elmúlt években emiatt a szenvedély miatt. Szeretem a hűvös hónapokban, hogy a sötét órákat gyertyafénnyel, kellemes világítással és füstölőkkel könnyedén hangulatossá lehet tenni. Ezért külön… Tovább »

Bögremánia

Bögrék? Igen, tudom hatalmas klisé (bár szerintem csak volt egykor), de imádnivaló kis “fülesek” tudnak lenni az üzletek polcain. Imádok kávézni, és mindig megválasztom miből iszom a kedvenc nedűm. Nálam ez egy szent alkalom és más stílust kerítek neki hétköznap reggel a munkahelyen, mást délutánonként, és más rítusa van egy szombat reggelen. Megvannak a különböző alkalmak bögréi,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!