Kre.Art.

Függő fahéj díszek az illatos és hangulatos lakásért

Az ünnepek közeledtével és a bevásárlóközpontok túlzottan feldíszített üzletei láttán nálam is beállt a karácsonyi hangulat. Most már annyira, hogy elkezdtem apró dekorációs elemeket elhelyezni a lakás különböző pontjain, izzó sorokat tettem fel, mert imádom a fényeket, és valahogy egyre több mécses és gyertya kerül ki az asztalokra, komódokra, és a nagy lendületben egy egyszerű fahéj… Tovább »

DIY Kimono túlméretezett pólóból

Nagyszerű és egyszerű ötletet hoztam nektek az újrahasznosítás jegyében, melynek alapanyaga ismét a póló. Mégpedig egy túlméretezett póló, amiből komolyabb varrás nélkül mutatós felsőrész készíthető. Ez a ruhadarab ősszel is kitűnő választás, hosszú ujjú felsővel is divatos kiegészítője lehet a mindennapok ruhatárának. Nézzük is hogyan lehet megújítani egy ilyen jól megszokott alapdarabot trendi őszi kiegészítővé. … Tovább »

Konyhai dekoráció kidobásra ítélt serpenyőkből

Ha kidobnád régi és elhasznált konyhai eszközeidet, ne tedd! Hiszen ötletes dekorációt is készíthetsz belőlük, csupán egy kis kreativitás kell hozzájuk. Nemrég a konyhaszekrény rendbe rakása közben bukkantunk két ősrégi, használhatatlanul befeketedett serpenyőre. Kapásból a kuka irányába indultam volna velük, de kedves párom a kezembe nyomta őket és azt mondta: tessék, csinálj belőlük valami “kreásat”!… Tovább »

A legegyszerűbb ékszertartó bonbonos dobozból

Ma egy olyan ötletet hoztam nektek, amihez nem lesz szükség hosszú órákra, se festésre és szárításra csupán egy dobozra. Pontosabban egy bonbonos dobozra. Ha elfogyasztottátok belőle az édes finomságot, eszetekbe ne jusson megválni tőle! Ha még nem látnátok benne az ötletet, akkor elmondom: a legpraktikusabb ékszer tárolótok ez lesz!  ***  Köszönöm, hogy a Kre.Art. oldalára látogattál!… Tovább »

Régi pólók új élete: Rojtos hippi felső

Tele a szekrény felesleges holmikkal? Foglalja a helyet a polcokon a sok régi kinyúlt, elkopott, “nagy lett, de pizsamának jó lesz” típusú póló? Most megmutatom, hogyan hasznosítsd ezeket újra! Nálam folyton ez a helyzet, nem tudok megválni semmitől, rakosgatom a ruhákat évekig, de néha felcsillan a szemem egy egy darab előkotrása után. Gondolok egyet, és… Tovább »

Készíts csinos nyakláncot fa gyöngyből!

Ma ismét egy nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető ékszerrel jelentkezem. A gyöngy mindig jó választás, mert változatos, egy mutatós színnel pedig szuper egyedi darabot készíthettek. Most egy türkizes árnyalatú alapot választottam, és nagyjából 15 perc alatt készítettem el a nyakláncot, amit szerintem laza öltözékhez ugyanúgy lehet majd viselni, mint egy elegánsabb összeállításhoz. Szóval, gyors és könnyű, csupán pár… Tovább »

Egyszerű DIY tároló a pasidnak

Nem véletlenül pasiknak, hiszen az egész ötlet egy pasitól származik. Az enyémtől.. Jött ugyanis a gondolat, hogy kéne valamiféle részekre bontott rendszerező, hogy ne csak úgy szétszórva, ilyen olyan tartókban legyenek pakolva a fiús holmik, hanem igazán szépen és rendezetten. Mert azért a rendet szeretjük, mindennek legyen meg a helye. Gondoltam szuper, ötlet megvan, és közösen gondolhatjuk majd ki… Tovább »

Két perces filléres lakás dekor

Sokszor hangsúlyoztam már, hogy mennyire szeretem az egyszerű ötleteket. Most talán a legegyszerűbbet hoztam el nektek, amit két perc alatt meg is lehet valósítani. Ha van otthon pár rég nem használt elem, akár a vendégek érkezése előtt is összedobhatjuk az asztalra, vagy pultra helyezhető dekorelemeket. Nézzük miket használtam fel: egy régi szörpösüveg, gyöngy; nagyapám házából… Tovább »

Csinálj konzervdobozból praktikus tárolót!

Ismét egy egyszerű ötlettel készültem, egy tárolóval, melyet konzervdobozból csináltam. Összegyűlt egy pár doboz otthon, és nem akartam kidobni őket, gondoltam valamire biztosan jók lesznek. Tudjátok kukorica, bébirépa, borsó, babkonzerv..  Első lépésként eltávolítottam róluk a papírcimkét, majd alaposan elmostam és kiszárítottam őket. Így sorakoztak a szekrényben a dobozkák. Majd jött az ötletelés. Kétféle módszert választottam végül, amiket ismertem… Tovább »

Inspirálódj innen: P.S. I Made this…

Szívesen kézműveskedsz? Szeretsz ékszereket készíteni? Szereted felújítani rég hordott ruháidat és cipőidet? Akkor a “P.S. I Made this…” nagyszerű ötlettár lesz neked! Épp kutakodtam régi holmik után, mikor rábukkantam a könyve, amit jó pár éve vettem, hogy új és kreatív megoldásokat találjak. Megörültem neki, mert szuper dolgok vannak benne! Nekem mindig kell egy kis inspiráció,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!