Kre.Art.

Lecsó kicsit másképp

Ha nyár, akkor lecsó! Ez egyértelmű! Nekem biztosan, mert nem telik el úgy egyik évben sem ez az évszak, hogy ne enném magam minimum halálra lecsóval. Régen is így volt ez, non-stop lecsó anyától, a legjobb szakácstól. És ma már – ellesve a házi receptet – én is gyakran elkészítem a könnyed zöldséges étket, hol… Tovább »

Mérlegen a nyár – az évszak pozitív és negatív oldalai

Nyár van. Most már nyakig benne vagyunk a legmelegebb évszakban és várhatóan még nyáriasabb lesz az idő az elkövetkező hetekben. Szeretjük a nyarat, ez egyértelmű. Rengeteg pozitív hozadéka mellett, a szabadság érzését adja nekünk, a hosszan tartó nappalokkal, a szabadtéri időtöltés lehetőségeivel, a hétvégi kiruccanások és nyaralások szervezésével. De ha jobban belegondolunk vannak árnyoldalai is… Tovább »

Idén nyáron ezek a kedvenceink: a flamingó, a csikóhal és a jégkrém

Minden nyáron jön valami új őrület, egy új minta, amit ha nem is kötelező, de erősen ajánlott viselni a divat szerelmeseinek, nehogy bármiféle trendi dologból kimaradjanak Az elmúlt évben a flamingó nagyot hódított, és bevallom pár hónapja én is áldozatául estem a különleges pink állatkának, egy lenge tavaszi sál formájában. Nem is lepődtem meg, hogy… Tovább »

A nyár legkedveltebb mintái a ruháidon

Nyáron szeretjük a vidám holmikat, az üde színeket, és a bohém mintázatokat. Hogy hol?! Mindenhol! Legyen szó táskákról, kendőkről, lenge felsőkről, szoknyákról vagy sortokról, valljuk be, imádjuk a különleges ábrákat! És persze alkalmazkodunk az éppen aktuális trendekhez is, hiszen minden más és más a menő.. Képgyűjteményt hoztam nektek, melyekből rengeteg ötletet meríthettek saját készítésű darabokhoz,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!