Kre.Art.

DIY: Egyedi kiegészítők filcből

Szeretem a különleges anyagokat és az érdekes, egyedi ékszereket, kiegészítőket. Mindig próbálok olyan dolgokat készíteni, amik kicsit mások mint az átlagos. Most így jött a képbe a filc, amiről tudtam, hogy nagyon sok mindent lehet készíteni belőle. Korábban dolgoztam már ún. barkácsfilccel, ami kicsit vékonyabb, mint a sima filc, de most formára vágott darabokra bukkantam… Tovább »

Készíts csinos nyakláncot fa gyöngyből!

Ma ismét egy nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető ékszerrel jelentkezem. A gyöngy mindig jó választás, mert változatos, egy mutatós színnel pedig szuper egyedi darabot készíthettek. Most egy türkizes árnyalatú alapot választottam, és nagyjából 15 perc alatt készítettem el a nyakláncot, amit szerintem laza öltözékhez ugyanúgy lehet majd viselni, mint egy elegánsabb összeállításhoz. Szóval, gyors és könnyű, csupán pár… Tovább »

Inspirálódj innen: P.S. I Made this…

Szívesen kézműveskedsz? Szeretsz ékszereket készíteni? Szereted felújítani rég hordott ruháidat és cipőidet? Akkor a “P.S. I Made this…” nagyszerű ötlettár lesz neked! Épp kutakodtam régi holmik után, mikor rábukkantam a könyve, amit jó pár éve vettem, hogy új és kreatív megoldásokat találjak. Megörültem neki, mert szuper dolgok vannak benne! Nekem mindig kell egy kis inspiráció,… Tovább »

Legyen vagány stílusod óriási gyöngyökkel!

Ha azt mondom gyöngy, talán mindenki az idejétmúlt gyöngyfűzésre gondol, vagy az iskolai szakkörös emlékek jutnak eszünkbe róla. Ugye?! Pedig nagyon sokszinű kis anyagról van szó. Rengeteg módon alakítható, és hihetetlenül stílusos ékszereket lehet belőlük készíteni. Én például mindig is szerettem a nagy színes nyakláncokat, főleg ha feltűnő árnyalatukkal feldobnak például egy szürke vagy fekete… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!