Kre.Art.

Extrém vázák, amikbe te is szívesen tennél virágot

Szeretek a neten böngészni, inspirációt és témaötleteket gyűjteni. Mindig találok valami olyat, ami számomra különleges és tudok belőle meríteni, kicsit kiemelni valamit a saját kreatív tevékenységeimbe. De nem csak ezért jók a különféle alkotók munkáit nézegetni, hanem azért is, mert nektek is meg tudom mutatni őket, vagyis továbbítani valami olyan értéket, ami a mindennapokat színessé… Tovább »

Káprázatos bögrék egy autodidakta művésztől

Ismét egy szuper művészre bukkantam böngészés közben, és mivel ez a csodás művész bögréket készít, amikért amúgy is nagyon nagyon odavagyok, teljesen elfogott a csodálat érzése. Nagyon különleges alkotások ezek, azt hiszem én bármelyikből szívesen kortyolnám a reggeli kávémat, és egyértelműen azt érezném, hogy különleges dolog történik velem. Olvass tovább és meg fogod érteni miről… Tovább »

Elképesztő Halloween-i sminkek – egy fiatal lány különleges alkotásai

Közeleg a Halloween, a boltokban őrült kellékeket vásárolhatunk október utolsó éjszakájára, hiszen sokan hazánkban is tartják, a manapság már az egész világon elterjedt szokást. Tematikus bulikba mehetünk, a farsanghoz hasonló jelmezes estéket szervezhetünk, de akár egy otthon elkészített kivájt és világító sütőtökkel is beszállhatunk a “buliba”.  A bejegyzésben egy nagyon különleges kiegészítőt, vagyis tucatnyi művészi sminket láthattok majd erre az alkalomra. Azt nem mondom,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!