Kre.Art.

Inspiráció futáshoz

Elérkezett az év legkedvezőbb időszaka, a leghosszabb nappalokkal, a kellemes időjárással és a lehetőségek tömkelegével. Aki szeret a szabadban mozogni, annak ez az évszak tökéletes arra, hogy hódoljon szenvedélyeinek. Ilyenkor sokkal szabadabbak, mozgékonyabbak, bátrabbak vagyunk. Szeretünk mindent kifacsarni a nappalokból, és ez természetes, hiszen sokáig élvezhetjük a világosságot.. ***  Köszönöm, hogy a Kre.Art. oldalára látogattál! Ha tetszett… Tovább »

Az október színe: a sütőtök színe!

Minden ami sütőtök, minden ami különleges, kicsit varázslatos, kicsit nem is e világi… Októberben kedvencünk a sütőtök! Mindenütt zajlanak a tökfesztiválok, és egész hónapban tart a készülődés a hó végi őrületre: a halloween-re. Akárhogy is tiltakozunk a külföldről behozott szokások ellen, azt veszem észre, hogy egyre népszerűbb hazánkban is hódolni a hagyománynak. De nem is… Tovább »

Inspirálódj az otthonodban – tippek kreativitásod fokozására

Sokszor van olyan hangulatom, hogy nekilátnék valaminek, de nem tudom minek. Hiányzik az inspiráció, vagy az a bizonyos löket, hogy na..! De olyan is van, hogy lusta vagyok előszedni a cuccokat, amikkel kreatívkodhatnék. Milyen kevesen múlik az egész.. Ha bemész egy szobába, ahol az asztalon üres papír és ceruza van “felejtve”, előbb vagy utóbb biztosan nekilátsz rajzolni…. Tovább »

Hangszereken a művészet – szemet gyönyörködtető festmények nem hétköznapi vásznakon

A művészet szerteágazó, nem állapodik meg, és a művészek szeretik feszegetni a határait. Miért is ne? Ha túlmutat valami a megszokottságon, az máris egy nagyon különleges és újfajta élményt teremt. Amikor valaki túllép a korlátokon, és művészetét egyedivé téve valami különleges eszközt vagy alapot választ tehetségének megmutatására, akkor mindig valami nagyon egyedi születik. Ebben a bejegyzésben egy… Tovább »

Bámulatos, haute couture ruhák ihlette festmények körömlakkal

Ha érdekel hogyan lehet ötvözni a fantázia világát a divattal, és hogy hogyan lehet papírra vinni az “haute couture” stíust (jel.: magas színvonalú, nemes kivitelű ruhakészítés), akkor jó helyen jársz. Chan Clayrene művészetét hoztam el nektek. A fiatal képzőművész Szingapúrban él, elmondása szerint Instagram oldalán keresztül éli meg álmait, és mutatja meg közönségének kedvenc haute couture… Tovább »

Csodálatos és inspiráló alkotások jógaimádóknak

A jóga felfrissíti a testet és lelket, segít a stressz legyőzésében, fejleszti a meditációs képességet, és csodás mozgáskultúrát ad. Aki már próbálta, tudja micsoda izommunkát igényel a gyakorlatok elvégzése, és azt is, hogy a test elképesztően hálás ezért a mozgásformáért. Minden egyes tagot átmozgat a jóga, javítja a tartást, az állóképességet és a kitartást. A legjobb… Tovább »

A szezon kedvencei: a flamingók

A flamingós minták már tavaly nyáron, sőt a korábbi években is hódítottak, és idén sem tűntek el a divatból és a köztudatból, mindenki imádja őket! De miért szeretjük ennyire – úgy általában – a kicsi, színes, cuki, érdekes, állatos mintákat? Szerintem ennek is megvan a pszichológiája, ugyanúgy, mint annak, hogy cicás és kutyás videókat és képeket nézegetünk az interneten. Szeretjük őket és kész…. Tovább »

Te tudod, hogy melyik ecset mire való?

Vannak kerek és lapos ecsetek, hosszú és rövid szálú ecsetek, kemény és vékony sörtéjű ecsetek, de vajon melyiket milyen technikához szokás használni, és egyáltalán milyen festékkel kell használni? Ecset kisokost hoztam nektek, melynek segítségével könnyen megtanulható az ecsetek típusa, és az is, hogy milyen festésnél érdemes egy egy darabot a kezünkbe vennünk. Nem mindegy ugyanis,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!