Kre.Art.

Függő fahéj díszek az illatos és hangulatos lakásért

Az ünnepek közeledtével és a bevásárlóközpontok túlzottan feldíszített üzletei láttán nálam is beállt a karácsonyi hangulat. Most már annyira, hogy elkezdtem apró dekorációs elemeket elhelyezni a lakás különböző pontjain, izzó sorokat tettem fel, mert imádom a fényeket, és valahogy egyre több mécses és gyertya kerül ki az asztalokra, komódokra, és a nagy lendületben egy egyszerű fahéj… Tovább »

Készíts csinos nyakláncot fa gyöngyből!

Ma ismét egy nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető ékszerrel jelentkezem. A gyöngy mindig jó választás, mert változatos, egy mutatós színnel pedig szuper egyedi darabot készíthettek. Most egy türkizes árnyalatú alapot választottam, és nagyjából 15 perc alatt készítettem el a nyakláncot, amit szerintem laza öltözékhez ugyanúgy lehet majd viselni, mint egy elegánsabb összeállításhoz. Szóval, gyors és könnyű, csupán pár… Tovább »

Ötletes könyvjelzők gémkapocsból – saját kezűleg

Ti használtok könyvjelzőt? Nálam általában egy zsebkendő kerül az aktuális olvasmányba, nem túl ötletes de valahogy sosem fordítottam energiát arra, hogy egy mutatós és ötletes darabot beszerezzek vagy elkészítsek. Eddig! A munkám során sokszor akad a kezembe gémkapocs, különböző színűek és méretűek, és nemrég pont egy ilyen ötletbe futottam bele a világhálón, úgyhogy kapva a szuper inspiráción, beszereztem pár… Tovább »

DIY: Készíts egyedi hűtőmágneseket otthon!

Ugye mindenki imádja a hűtőmágneseket?! Nagyon egyszerű ötletet hoztam nektek: gyorsan és könnyen elkészíthető egyedi darabok, csupán egy kis kreativitásra és pár alapanyagra van szükségetek hozzá. Ismerjük a “hűtőmágnest ajándékba” jelenségét, talán már mindenki hozott haza efféle souvenirt külföldi kirándulásairól. Most nem kell messze utazni, megmutatom hogyan lehet teljesen egyedi darabokkal tele a hűtőtök! ***  Köszönöm,… Tovább »

Legyen vagány stílusod óriási gyöngyökkel!

Ha azt mondom gyöngy, talán mindenki az idejétmúlt gyöngyfűzésre gondol, vagy az iskolai szakkörös emlékek jutnak eszünkbe róla. Ugye?! Pedig nagyon sokszinű kis anyagról van szó. Rengeteg módon alakítható, és hihetetlenül stílusos ékszereket lehet belőlük készíteni. Én például mindig is szerettem a nagy színes nyakláncokat, főleg ha feltűnő árnyalatukkal feldobnak például egy szürke vagy fekete… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!