Kre.Art.

DIY – Párnaszörnyek a kanapén

Pár hónapja egy nagyon aranyos képre bukkantam a pinteresten. Kanapészörnyek elnevezésű figurákat találtam, amelyek rögtön elvarázsoltak, és arra sarkalltak, hogy a jövőben én is készítsek legalább egy ilyen kezes-lábas párnát. Több próbálkozás, hosszadalmas tervezés és varró munka után megszülettek az első kanapészörnyeim. Annyira cukik lettek, hogy nem is tartottam többé helytállónak a szörnyek megnevezést. Bár… Tovább »

DIY: Készíts egyedi hűtőmágneseket otthon!

Ugye mindenki imádja a hűtőmágneseket?! Nagyon egyszerű ötletet hoztam nektek: gyorsan és könnyen elkészíthető egyedi darabok, csupán egy kis kreativitásra és pár alapanyagra van szükségetek hozzá. Ismerjük a “hűtőmágnest ajándékba” jelenségét, talán már mindenki hozott haza efféle souvenirt külföldi kirándulásairól. Most nem kell messze utazni, megmutatom hogyan lehet teljesen egyedi darabokkal tele a hűtőtök! ***  Köszönöm,… Tovább »

Gombok, gombok, gombok!!

Gömbölyű, négyzetes, hosszúkás, púpos, lapos, két lyukú, négy lyukú, piros, sárga, kék, csíkos, pöttyös, virágos, kicsi, nagy… Mit gondoltok a gombokról? Szerintem ma már különálló kézműves ág épül rá. Ezek a kis végtelen színt és formát öltő műanyag, fém vagy textil bevonatú darabok meglepően jó alapanyagok ékszerek, kitűzők, kiegészítők, dísztárgyak elkészítéséhez, és számtalan módon használhatjuk díszítőelemként ruhákra,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!