Kre.Art.

Április bolondja: az időjárás. Vagy az időjárás bolondja április?

Az időjárás nagyban befolyásolja az életünket, mindannyian függővé tesszük tőle a mindennapjainkat. Figyeljük és követjük, hiszen alkalmazkodnunk kell hozzá, akár csak az öltözködésre, a szabadtéri időtöltésre vagy valamilyen ház körüli munkára gondolunk. A frontokról nem is beszélve.. Azt mondják csak az időjárásról ne beszélgessünk, pedig ez az egyik – ha nem a leg – meghatározóbb tényező az életünkben…. Tovább »

Divatosan, de praktikusan a szeszélyes időben is

Reggel kabát és sál, délután tömött táska (tele az előbbiekkel) és könnyed póló.. Ugye ismerős? Ez bizony a bolondos tavaszi időjárás legjellemzőbb tünete. Még nehezebb dolgunk van mostanában, hiszen az égiek olyannyira változatos fuvallatokat küldenek ránk, hogy egy nap leforgása alatt akár több szettet is villanthatnánk. Na de mégis hogy nézne ki, ha tavaszi kis ruhát húznánk… Tovább »

Tippek! Így legyen jobb kedved a szürke időben..

Azt hiszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom türelmetlenül várom a tavaszt.. A kellemes napsütést, a szép kék eget, a lágy szellőt, a madárcsicsergést, a természet ébredését, a szabadban töltött idő lehetőségét, a nagy biciklizéseket és sétákat.. a “pulcsis” időt : ) Ma van március elseje. Őszintén szólva szebb köszöntést vártam, de kitartó vagyok, ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!