Kre.Art.

Káprázatos bögrék egy autodidakta művésztől

Ismét egy szuper művészre bukkantam böngészés közben, és mivel ez a csodás művész bögréket készít, amikért amúgy is nagyon nagyon odavagyok, teljesen elfogott a csodálat érzése. Nagyon különleges alkotások ezek, azt hiszem én bármelyikből szívesen kortyolnám a reggeli kávémat, és egyértelműen azt érezném, hogy különleges dolog történik velem. Olvass tovább és meg fogod érteni miről… Tovább »

Kisállatok a zsebekben – kézzel festett táskák

Mit szólnátok, ha olyan válltáskátok lenne, amelyben kisállatok laknak? Netán még rátok is néznek, miközben épp a munkába, az oviba vagy bevásárolni siettek? Egy kreatív designer különleges táskákat varr, melyeket kézzel festett állatfigurákkal egészíti ki, pontosabban beleköltözteti őket a szütyők zsebeibe. Nagyon eredeti és aranyos ötlet! A táskák láttán azt hiszem mindenki megtalálhatja a saját… Tovább »

Különleges üzenetek gyufásdobozokban

Nagyon aranyos dologba botlottam az interneten, miközben épp inspirációt gyűjtöttem valamilyen kreatív témában. A képeket nézegetve teljesen elolvadtam, hiszen ezek az apró kis dobozok nagyon kedves üzeneteket hordoznak magukban, melyeket talán még mi is elkészíthetünk különböző alkalmakra, akár saját rajzokkal, szövegekkel. Szóval megtetszett a dolog és azonnal elkezdtem begyűjteni a képeket a dobozokról. Természetesen azért,… Tovább »

Készíts egyedi karácsonyi csomagolást, barna csomagolópapírból!

Szeretem az egyedi dolgokat! Sőt, igyekszem mindig, minden esemény kapcsán egyedit alkotni, egyedinek lenni. Nincs ez másképp karácsonykor sem. Az elmúlt két évben leváltottam a csillogó villogó ünnepi témájú csomagolópapírokat saját kézzel készített, festett, díszített csomagolásra. Egyrészt nagyon szeretem a csomagolást, izgalmas és örömteli tevékenység számomra a karácsony előtti utolsó napokban. Mintegy összegzés, amikor végignézek… Tovább »

Egyedi festett póló Trónok Harca rajongóknak

Honnét is jött volna egy ilyen ötlet, ha nem egy rajongótól?! Én személy szerint nem követem ezeket a sorozatokat, de kedves barátnőm él-hal értük. Szóval ő hozta az ötletet, én meg igyekeztem hozzáadni a kreatív gondolataimat. Mert hogy imádok festeni, pólót festeni meg még jobban, és a másolás is jól megy, szóval nem is volt kérdés. Az alapunk egy “kiguglizott” felirat volt,… Tovább »

DIY: Egyedi kiegészítők filcből

Szeretem a különleges anyagokat és az érdekes, egyedi ékszereket, kiegészítőket. Mindig próbálok olyan dolgokat készíteni, amik kicsit mások mint az átlagos. Most így jött a képbe a filc, amiről tudtam, hogy nagyon sok mindent lehet készíteni belőle. Korábban dolgoztam már ún. barkácsfilccel, ami kicsit vékonyabb, mint a sima filc, de most formára vágott darabokra bukkantam… Tovább »

Régi pólók új élete: Citrus mintás lenge nyári trikó

Ahogy az előző “Régi pólók új élete” bejegyzésemből már megtudhattátok, szeretem újra felhasználni a régi, elnyűtt holmikat. Egy kis vágás, vagy varrás, festés vagy ragasztás, és a használt, elhanyagolt felsők újra trendivé és hordhatóvá válnak. Ebben a bejegyzésben egy kissé megfakult, és paradicsomfoltos trikó átalakulását láthatjátok majd. Az alapszínünk fehér, a végeredmény pedig egy egyedi… Tovább »

DIY: Készíts egyedi hűtőmágneseket otthon!

Ugye mindenki imádja a hűtőmágneseket?! Nagyon egyszerű ötletet hoztam nektek: gyorsan és könnyen elkészíthető egyedi darabok, csupán egy kis kreativitásra és pár alapanyagra van szükségetek hozzá. Ismerjük a “hűtőmágnest ajándékba” jelenségét, talán már mindenki hozott haza efféle souvenirt külföldi kirándulásairól. Most nem kell messze utazni, megmutatom hogyan lehet teljesen egyedi darabokkal tele a hűtőtök! ***  Köszönöm,… Tovább »

Kávé portrék – a lány aki kávéval fest

Szeretitek a kávét? Esetleg imádjátok is? El tudjátok képzelni, hogy van, aki nem csak megissza ezt a nemes nedűt, hanem alkotásaihoz használja fel? Olyan műveket hoztam nektek, amik kávéval készültek. Ma már ez is egyre divatosabb műfaj, de én most konkrétan egy művészt és “festményeit” szeretném megmutatni nektek. A brit Maria Aristidou  természetesen nagyon szereti a kávét, elmondása szerint hasonlóan… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!