Kre.Art.

Idén nyáron is hódít a pink hosszú lábú – flamingós pólót festettem

Pár héttel ezelőtt éppen gyűjtögettem az idei nyárhoz kapcsolódó, mintás ruhás képeket aktuális bejegyzésemhez, amikor elméláztam az internet által elém tárt flamingós képeken, és újfent az járt az eszemben, hogy milyen különleges állatka ez a pink hosszú lábú, hogy milyen ötletes módon vannak ábrázolva a pólókon és kiegészítőkön.. Ekkor akadt meg a szemem egy farmer… Tovább »

Idén nyáron ezek a kedvenceink: a flamingó, a csikóhal és a jégkrém

Minden nyáron jön valami új őrület, egy új minta, amit ha nem is kötelező, de erősen ajánlott viselni a divat szerelmeseinek, nehogy bármiféle trendi dologból kimaradjanak Az elmúlt évben a flamingó nagyot hódított, és bevallom pár hónapja én is áldozatául estem a különleges pink állatkának, egy lenge tavaszi sál formájában. Nem is lepődtem meg, hogy… Tovább »

Eperszezon a szekrényemben…

…vagyis miért ne lehetne eperszezon a stílusunkat tekintve is?! A csodás kis piros finomságok megjelentek a gyümölcsösöknél és a nagyobb boltokban is, és a turmixok és desszertek fogyasztása után (mellett) gondolhatunk arra is, hogy viseljük ezt a kedves kis formát a ruháinkon. A nyár küszöbén állunk és hamarosan előkerülnek a vidám gyümölcsös, fagylaltos, állatkás mintázatú slágerdarabok,… Tovább »

Így viseld a pinket télen!

A pink szín nem az a tipikus téli hónapokhoz passzoló árnyalat, inkább a tavaszt és a nyarat juttatja eszünkbe, hiszen bohókás, vidám, álmodozó, olykor extrém hangulatot hordoz magában, ami ugye nem igazán jellemző ránk a szürke és végeláthatatlan hónapokban. De mi lenne, ha fittyet hányva az évszakokba skatulyázott öltözködési tippekre merészet gondolnánk..?! Pinket a téli ködbe!! … Tovább »

Meleg zoknicsodák kuckózós estékre és a hideg nappalokra

Nem szeretek zokniban aludni. De télen sokszor rajtam marad a lábmelegítő éjszakára is. És mivel nőből vagyok, imádom a mindenféle mintás és egyedi ruhadarabokat, ami még a zoknira is igaz. Legyen minél különlegesebb, hogy otthon is divatbemutatózhassak, leginkább persze magamnak. Mert szeretem jól érezni magam még a zoknimban is. Az elmúlt hetekben elő is kerültek a… Tovább »

A szezon kedvencei: a flamingók

A flamingós minták már tavaly nyáron, sőt a korábbi években is hódítottak, és idén sem tűntek el a divatból és a köztudatból, mindenki imádja őket! De miért szeretjük ennyire – úgy általában – a kicsi, színes, cuki, érdekes, állatos mintákat? Szerintem ennek is megvan a pszichológiája, ugyanúgy, mint annak, hogy cicás és kutyás videókat és képeket nézegetünk az interneten. Szeretjük őket és kész…. Tovább »

Hajpántok újratöltve

A hajpántok újra hódítanak – vagy lehet, hogy sosem mentek ki a divatból? Ti hogy álltok a hajpántokkal, ciki vagy cuki? Ezt a kérdést szeretném körbejárni a következő képáradattal. Egyre több üzletben és bizsu boltban látom a fejdíszeket, a régi klasszikus daraboktól, a modernebbekig.  Összegyűjtöttem mi pörög manapság, és pár üzlet kínálatába is belelestem. Amióta világ a… Tovább »

Pöttyösnek áll a világ!

Pöttyös a világ! Legalábbis ennek a bejegyzésnek az idejére biztosan. Valami ellenállhatatlan módon szeretem a pöttyöket, lehet hogy egy kislányos korszak hozadéka, lehet, hogy csak az egyszerűsége miatt, de nem hagyhatom ki, hogy megmutassam nektek a pöttyök hatalmát, vagyis olyan holmikat, melyeket ezek az édes minták borítanak. Újabb gyűjtemény, tőlem nektek: pöttyök mindenhonnét, minden mennyiségben! … Tovább »

Divatosan, de praktikusan a szeszélyes időben is

Reggel kabát és sál, délután tömött táska (tele az előbbiekkel) és könnyed póló.. Ugye ismerős? Ez bizony a bolondos tavaszi időjárás legjellemzőbb tünete. Még nehezebb dolgunk van mostanában, hiszen az égiek olyannyira változatos fuvallatokat küldenek ránk, hogy egy nap leforgása alatt akár több szettet is villanthatnánk. Na de mégis hogy nézne ki, ha tavaszi kis ruhát húznánk… Tovább »

Öltözködj a képzőművészet jegyében

Amikor a művészet, azon belül is a festészet megjelenik a ruhákon, az egy új életet, élményt hoz létre. A régi keveredik az újjal, a feledésbe merült alkotások a modern korba csúsznak át, és élnek tovább az újabb generációkban. Imádom, ha ötletesen vannak tálalva az ismert festmények részletei, és manapság számos ruhadarabon megtalálhatjuk a nagy alkotások másait…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!