Kre.Art.

DIY: régi bögrék egyedi külsővel

Bögremániám határtalan, és bár csordultig teli már a konyhaszekrény, mindig újabb darabokra vadászom. Most viszont úgy döntöttem, ha már ennyire rajongok a különleges fülesekért, magam dekorálok ki pár egyszínű alapot. Ötletek sokasága árasztotta el gondolataimat, így feltúrtam pár egyszínű bögrét, és a festékes dobozaimat is előszedtem olyan akrilfestékekért, melyeket porcelánon is lehet használni. Hamar bele… Tovább »

Készíts egyedi karácsonyi csomagolást, barna csomagolópapírból!

Szeretem az egyedi dolgokat! Sőt, igyekszem mindig, minden esemény kapcsán egyedit alkotni, egyedinek lenni. Nincs ez másképp karácsonykor sem. Az elmúlt két évben leváltottam a csillogó villogó ünnepi témájú csomagolópapírokat saját kézzel készített, festett, díszített csomagolásra. Egyrészt nagyon szeretem a csomagolást, izgalmas és örömteli tevékenység számomra a karácsony előtti utolsó napokban. Mintegy összegzés, amikor végignézek… Tovább »

Szárított narancskarika, a legegyszerűbb karácsonyi dekoráció

Minden évben készítek valami minimális dekorációt a lakásba. Nem szeretem, ha túl van csicsázva a környezetem, de a finom és egyszerű dolgok jöhetnek. A fényekért vagyok igazán megőrülve, ezen túl általában gyertyák, mécsesek és némi fahéj, narancs és citrom díszeleg. Ez utóbbi kettő szárított formában. Még gyerekoromból él az emlék: minden télen felvagdostuk a narancsokat húgommal,… Tovább »

Inspirálódj az otthonodban – tippek kreativitásod fokozására

Sokszor van olyan hangulatom, hogy nekilátnék valaminek, de nem tudom minek. Hiányzik az inspiráció, vagy az a bizonyos löket, hogy na..! De olyan is van, hogy lusta vagyok előszedni a cuccokat, amikkel kreatívkodhatnék. Milyen kevesen múlik az egész.. Ha bemész egy szobába, ahol az asztalon üres papír és ceruza van “felejtve”, előbb vagy utóbb biztosan nekilátsz rajzolni…. Tovább »

Konyhai dekoráció kidobásra ítélt serpenyőkből

Ha kidobnád régi és elhasznált konyhai eszközeidet, ne tedd! Hiszen ötletes dekorációt is készíthetsz belőlük, csupán egy kis kreativitás kell hozzájuk. Nemrég a konyhaszekrény rendbe rakása közben bukkantunk két ősrégi, használhatatlanul befeketedett serpenyőre. Kapásból a kuka irányába indultam volna velük, de kedves párom a kezembe nyomta őket és azt mondta: tessék, csinálj belőlük valami “kreásat”!… Tovább »

Ünnepi teríték a húsvét jegyében – ötletek

Ha már ünnep, akkor adjuk meg a módját! Nincs is izgalmasabb, mint ötletes terítéket készíteni az étkezőasztalra, kiválasztani a megfelelő terítőt, a tányérokat és poharakat, a szalvétát és némi dekorelemet. Rengeteg módja van annak, hogy feldobjuk a húsvét reggelt, érdemes előre megtervezni, mi kerül az asztalra – és most nem az ételre gondoltam. Nem is muszáj lecserélni… Tovább »

Tavaszi dekor tippek – színeket a lakásba!

Úgy tűnik végre tényleg itt a tavasz. Süt nap, a hőmérséklet egyre feljebb kúszik, lassan jöhetnek a kiskabátok és a nappalok egyre hosszabbak. Ideje kibújni a barlangból és a sötét függönyökkel elzárt lakásokat napfényes és vidám hangulatba hozni! Tavaszi ötleteket hozok nektek, de azt is megosztom majd veletek, hogy én hogyan dobtam fel az otthonomat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!