Kre.Art.

Idén nyáron is hódít a pink hosszú lábú – flamingós pólót festettem

Pár héttel ezelőtt éppen gyűjtögettem az idei nyárhoz kapcsolódó, mintás ruhás képeket aktuális bejegyzésemhez, amikor elméláztam az internet által elém tárt flamingós képeken, és újfent az járt az eszemben, hogy milyen különleges állatka ez a pink hosszú lábú, hogy milyen ötletes módon vannak ábrázolva a pólókon és kiegészítőkön.. Ekkor akadt meg a szemem egy farmer dzsekin, aminek az egész hátrésze egy rózsaszín flamingót viselt.. 

Nézegettem, mennyire jól néz ki, és hogy szinte pár vonásból emelkedik ki az egész állat mintája. Nagyon megtetszett az ötlet, és azonnal papírt és ceruzát ragadtam. Elkészült a vázlat, előkerültek a textilfestékek és egy régebbi póló, ami tökéletes alapul szolgált..

Azonnal bele is vágtam a festésbe, szinte önkívületi állapotban, hátrahagyva az aktuális bejegyzésről szőtt terveimet, és egy kis zenei aláfestés mellett teljesen átadtam magam a színek és formák világának, és sorra húztam a rétegeket régi pólóm elülső részére. Nagyon jól esett az alkotás szabadsága, mert bár volt egy vázlatom, az árnyalatokat és festési módokat teljesen szabadon alakíthattam.

* * *

A falmingóm hamar elkészült és nagyon büszkén vettem szemügyre legújabb alkotásomat. Egy kis feliratot azért még csempésztem a pólóra, és a teljes száradásig folytattam az eredetileg betervezett posztom munkálatait. : ) 

Mivel textilfestékkel dolgoztam egy bevasalást is megejtettem, tartósabbá téve ezzel a mintát.

Ma már ez a flamingó is ott lóg a többi felsőm mellett a szekrényben, növelve ezzel kedvenc nyári mintás ruháim számát. : ) 

*** 

Köszönöm, hogy a Kre.Art. oldalára látogattál!

Ha tetszett a bejegyzésem oszd meg másokkal is!

Ha csatlakozni szeretnél a facebook oldalamhoz, kattints a képre! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!